Foto: David Robertson

Mangler du indslaget til årets firmafest? Måske en personlig sang til din vens runde fødselsdag? Eller vil du gerne give en ekstra god gave med på vejen til din kollega der stopper efter 10 års arbejde?

Vi - Emma Hørlyck og Frederik Damkaer der til daglig udfolder os som professionelle sangskrivere i egne projekter - har i samarbejde med Jelling Musikfestival udviklet et nyt musikalsk koncept: At skrive en personlig sang ud fra dine og dine gæsters egne ord - på tid...

Idéen opstod, da Jelling Musikfestival i 2020 afholdt deres årlige sommerfest under Corona-nedlukningen. Alle gæster fik ved ankomst til opgave at skrive et par linjer med dét, de savnede mest ved en sommer uden Jelling Musikfestival. Sedlerne blev samlet sammen og i al hemmelighed givet videre til os, der i løbet af to timer skrev en personlig sang til hele festivalen. Vi overraskede derefter alle ved at fremføre den nyskrevne sang live til festen.


Sangen fik så varm en modtagelse, at den, efter ønske fra festival-bestyrelsen, blev indspillet, udgivet og efterfølgende brugt kommercielt. Den kan høres her:


Revanche - Emma Hørlyck og Frederik DamkaerSiden da har vi med stor succes afholdt lignende indslag for både private og erhverv - heriblandt Cirkus Summarum, Muskelsvindfonden, Vejle Kulturpriser og Vejle Fjordfestival.

Kontakt os endelig for at høre mere.Kontakt os endelig på emma.hoerlyck@hotmail.dk eller

fdamkaer@hotmail.com for at høre mere.