EMMA HØRLYCK

I 2016 blev hun som den første i Danmark optaget på MGK Sangskrivning, i 2018 modtog hun Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og i 2020 udgav hun to albums.
Emma Hørlyck kan skrive både sangskriver, artist, komponist og foredragsholder på CV’et - men vigtigst af alt brænder hun for at bevise det ensrettede 12-tals-Danmark, at man godt kan gå en anden og mere kringlet vej.


Hun har ingen uddannelse, ingen ”plan B”, intet fast fundament. Til gengæld 19 jobs i rygsækken, en stresssygemelding, som hun nu holder foredrag om for unge, og en masse oplevelser og læring gennem musikken. Publikum har kunnet finde hende på samtlige scener og medier - heriblandt på Jelling Musikfestival, support for Pil, airplay på P5 og live-optræden i Go’morgen Danmark.


Udover eget soloprojekt har hun bl.a. komponeret musik til en række kortfilm, er forkvinde og stifter af musikforeningen, Svanekollektivet, og har deltaget i adskillige camps og udviklingsforløb (Live Business, Drivkraft, Skaberklubben, Popkorn Nordic og Godt På Vej

(m Poul Krebs) m.fl.).


Emma brænder for at bryde med kasserne og lege med grænserne. Må den skrøbelige stemme synge Fuckboy Foragt? Må den råbe højt mod magthavere og være sårbar i stress? Kontrasterne taler tydeligt: De vil mere end bare at fortælle. De vil rykke ved noget.

EmmaHørlyck1 (4)
EmmaHørlyck2 (4)

KONTAKTINFO 
booking, presse mm.


emma.hoerlyck@hotmail.dk