STRESSFULNESS - DET NYE SORT?

"I 2016 gik jeg ned med stress. Det gjorde jeg også i femte klasse. Og i 2020 ramte stresssymptomerne mig igen. Tredje gang forstod jeg, at jeg måtte helt til bunds i problemet. Hvorfor fik jeg stress?"

Emma har siden 2020 holdt foredrag om stress blandt unge, der tager udgangspunkt i en fælles reference: Instagram. Der vil således blive vist billeder fra hendes egen Instagram-profil; fra gamle opslag frem til den dag i dag. Det er en hudløs ærlig fortælling om Emmas egen oplevelse af stress, om hendes spørgsmål, undren og forslag til hvad vi kan gøre for at knække stresskurven.


Foredraget indeholder live-fremførelser af et par af Emmas egne numre.

Udover egne foredrag har Emma fortalt om hendes stressoplevelser til adskillige medier (heriblandt i Go'morgen Danmark, P3, DR artikler, podcasts m.fl.) og delt ud af hendes erfaringer og holdninger
i debatter og klummer.I det virtuelle rum kan man mange ting, blandt andet kunne vi, på Hoptrup Efterskole, få besøg af Emma. Emma skabte med sin ærlige, rolige og meget præcise fortælling  et virtuelt rum for eftertanke. Det hele foregår hudløst ærligt og allervigtigst foregår det i øjenhøjde med vores elever. TAK Emma for din tid. 


- Hoptrup Efterskole

“Jeg synes, det var interessant, at høre hvordan en helt normal teenagepige med store ambitioner, kan blive ramt af sådan en livs forhindrende sygdom. Det var også betryggende, at hun oplyste os alle sammen, hvor hyppigt blandt teenagere stress er, og at der altid er hjælp at hente.”

- Sophie 9.kl., Sportsefterskolen SINE

Emma gav et meget oprigtigt og personligt foredrag, om sin kamp mod stress. Det var yderst relaterbart for skolens elever, der efterfølgende gentagende gange har refereret til foredraget. Emma er en rigtig dygtig formidler, der evner at fange og fastholde sit publikum. På en fin og autentisk måde delte hun egne erfaringer og kom med gode og anvendelige forslag til, hvad man kan gøre for at mindske risikoen for at udvikle stress. Det er helt klart et foredrag vi vil bruge igen.


- Langelands Efterskole

EmmaHørlyck - Go'morgen Danmark
EmmaHørlyck-TværsForedrag
EmmaHørlyck-stressDRartikel