STRESSFULNESS - DET NYE SORT?

I 2016 gik Emma ned med stress. Det gjorde hun også i femte klasse. Og så sent som i foråret fik hun igen at vide, at hun havde symptomer på stress. Det var dybt frustrerende at få den melding, for hun har i løbet af de sidste fire år talt om stress alle vegne. Hun er blevet interviewet i Go'morgen Danmark, DR, i radioen, gennem adskillige artikler, på skoler til foredrag og hun har sunget sange om stressen til hver eneste af hendes koncerter. Alligevel bliver hun igen ramt af de samme symptomer. Så nu har hun sat sig for at stille spørgsmålstegn ved stressen - en gang for alle. Hvorfor bliver vi så stressede? Hvad er det der presser os? Er det blevet moderne at have travlt, og er stressfulness dermed det nye sort?


Emmas foredrag, "Stressfulness - Det nye sort?", kredser om alle disse spørgsmål, og for at skabe en ramme om det hele, er det bundet sammen af Instagram. Der vil således blive vist billeder fra hendes egen Instagram-profil; fra gamle opslag frem til den dag i dag. Det er en hudløs ærlig fortælling om Emmas egen oplevelse af stress, om hendes spørgsmål, undring og forslag til hvad vi kan gøre for at knække stresskurven.


I det virtuelle rum kan man mange ting, blandt andet kunne vi, på Hoptrup Efterskole, få besøg af Emma. Emma skabte med sin ærlige, rolige og meget præcise fortælling  et virtuelt rum for eftertanke. Det hele foregår hudløst ærligt og allervigtigst foregår det i øjenhøjde med vores elever. TAK Emma for din tid. 


- Hoptrup Efterskole

Emma gav et meget oprigtigt og personligt foredrag, om sin kamp mod stress. Det var yderst relaterbart for skolens elever, der efterfølgende gentagende gange har refereret til foredraget. Emma er en rigtig dygtig formidler, der evner at fange og fastholde sit publikum. På en fin og autentisk måde delte hun egne erfaringer og kom med gode og anvendelige forslag til, hvad man kan gøre for at mindske risikoen for at udvikle stress. Det er helt klart et foredrag vi vil bruge igen.


- Langelands Efterskole

FOR MERE INFO OG BOOKING:


EmmaHørlyck - Go'morgen Danmark
EmmaHørlyck-TværsForedrag
EmmaHørlyck-stressDRartikel